Ook in deze coronatijd staan wij voor u klaar!

Update 11 mei 2020

Vanuit het RIVM hebben wij groen licht gekregen, we mogen langzaam opschalen. Bij Eet-Wijzer betekent dit dat we op verschillende locaties (waar mogelijk) videobellen en face-to-face gesprekken op de praktijk in de gezondheidscentra gaan combineren. Samen met u kijken we wat voor u het best passend is.

Als zorgprofessionals willen wij de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk voorkomen en hebben we ons, naast aan die van de RIVM en overheid, ook aan de richtlijnen te houden in de gezondheidscentra waar u een afspraak met ons hebt. De maatregelen die wij hanteren rond de 1,5 meter, hygiëne en gedrag kunt u hier teruglezen: corona gedragsregels bij Eet-Wijzer. Of bekijk de infographic: bezoek aan de diëtist.

Mocht u voor het eerst een afspraak bij ons willen maken, dan kan dat uiteraard. U kunt ons hiervoor bellen of mailen. Wij zijn er voor al uw voedingsvragen dus schroom niet om contact te zoeken!

Sterkte iedereen in deze tijd, laten we vooral goed voor elkaar zorgen en positief blijven! Beweeg en slaap voldoende, eet gezond en zoek/vraag hulp daarbij indien nodig.


Voedingsadvies voor herstellende coronapatiënten

Wanneer u te maken heeft gehad met ernstige bijwerkingen van het coronavirus, dan kunt u daar nog een flinke tijd last van hebben. Herstellende coronapatiënten hebben veel baat hebben bij de juiste voeding. Wij zijn hierin gespecialiseerd en helpen u dan ook graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.