Even voorstellen!

Corine van Beek

Corine van Beek
Santé – (sport)diëtist

Mijn kennis over voeding en beweging heb ik opgedaan tijdens de studies ‘Health Science’ en ‘Voeding en Diëtetiek’. In 2006 heb ik rechtstreeks vanuit de opleiding, Diëtistenpraktijk Santé opgericht. Het was een sprong in het diepe. Ik heb veel geleerd en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een praktijk met 4 locaties in 3 verschillende plaatsen. Wij richten ons op het geven van dieet- en voedingsadviezen aan kinderen en volwassenen in de praktijk, en zo nodig aan huis. Wij bieden persoonlijke begeleiding en vinden de samenwerking met andere disciplines erg waardevol. Samen komen we tot het meest optimale behandelplan! Voeding is een zeer belangrijk deel van het dagelijks leven. Het heeft invloed op onze gezondheid en hoe we ons voelen. Ik ben altijd op zoek naar wat bij mensen past, zodat de adviezen ook vol te houden zijn op lange termijn. Kleine aanpassingen kunnen op termijn grote verschillen maken!

Naast mijn werk in de spreekkamer ben ik actief in verschillende werkgroepen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en verder te ontwikkelen. Ook organiseren we sinds enkele jaren de Putten Diabetes Challenge, een initiatief vanuit de Bas van de Goor Foundation. Daarnaast zijn we als praktijk betrokken bij JOGG (jongeren op gezond gewicht) in Putten.

Om mijn kennis te blijven ontwikkelen neem ik jaarlijks deel aan verschillende scholingen/ post hbo-opleidingen. Voeding: of het nou gaat om gezondheid of ziekte, het blijft een uitdaging!

U kunt mij bereiken op: advies@santevoeding.nl of 06-45223048.