Meteen naar de inhoud

Voor verwijzers

Op deze pagina vindt u informatie die voor verwijzers relevant is. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor aanvullende informatie.

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de ziektekostenverzekeraar, heeft een cliënt een schriftelijke verwijzing nodig van de huisarts, specialist of tandarts.

Verwijsformulier

Wanneer u een cliënt of patiënt wilt doorverwijzen, kunt u gebruik maken van ons verwijsformulier. Deze kunt u uitprinten en ingevuld meegeven aan uw cliënt. Bovenaan het verwijsformulier staan onze contactgegevens vermeld.

Rapportage

Naar aanleiding van uw verwijzing ontvangt u van ons altijd een rapportage, waarin wij onze bevindingen en het behandelplan opnemen. Natuurlijk zijn wij altijd bereid om hierop een toelichting te geven.

Wanneer doorverwijzen

Op de pagina Wat doen wij? kunt u lezen bij welke diagnoses of voedingsvragen u ons kunt inschakelen. Meer informatie over de verwijsmogelijkheden naar de diëtist in het algemeen vindt u op: www.artsenwijzerdietetiek.nl.

Spreekuurlocaties en huisbezoeken

Wij hebben zittingen in twee gezondheidscentra in Harderwijk en Zeewolde. Een actueel overzicht treft u aan onder spreekuren. Ook is het mogelijk dat wij cliënten thuis bezoeken. Wij vragen u om dit desgewenst aan te geven op het verwijsformulier of direct contact met ons op te nemen.

Wij hopen op een prettige samenwerking!