Even voorstellen!

Saskia van Os

Saskia van Os

Eet-Wijzer – (kinder)diëtist

Na mijn studie Voeding en Diëtetiek heb ik eerst in een ziekenhuis en daarna 20 jaar bij een grote thuiszorgorganisatie in Flevoland ervaring opgedaan. De veelzijdigheid van dit beroep is iets wat mij nog altijd inspireert. Als diëtist heb je veel medische kennis en zie je zowel gezonde als zieke mensen, van de zuigeling tot aan de hoogbejaarde. Ik ben met name deskundig in ziektegerelateerde voedingsproblemen en kindervoeding. Ik leg kortgezegd graag voedingspuzzels, samen puzzelen we, rekening houdend met de klachten en vragen, met voedingsmiddelen en praktische info zoals recepten/bereidingswijzen hoe u of uw kind zich anders kunnen voeden om zich beter te kunnen voelen.In de loop der jaren heb ik veel specifieke scholingen gevolgd om steeds beter volwassenen met specifieke klachten/ziektebeelden en kinderen en hun ouders te kunnen helpen. En een voeding te adviseren die iemand het beste past, want iedereen is uniek! 

Ik werk veel en graag samen met andere hulpverleners die te maken hebben met de volwassenen en kinderen met die ziektebeelden waar ik deskundig in ben. Een goed voorbeeld is het Eetteam Kinderen Harderwijk waarbij ik samen met een orthopedagoog en logopedist kinderen van 0 – 12 jaar behandel die te weinig kunnen/willen/mogen eten. Vanuit dit Eetteam is het idee ontstaan om samen met nog meer andere hulpverleners een diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen op te zetten, zodat we onder één dak met elkaar kunnen samenwerken. Eén centrum waarin het kind en zijn ouders centraal staan en waar ouders begeleid worden bij het vinden van passende zorg voor hun kind, gezin en omgeving. Kijk voor meer informatie bij Eetteam Kinderen Harderwijk en Kinderpraktijk Harderwijk.

Ik ben vanuit mijn specifieke deskundigheden aangesloten bij de landelijke netwerken kinderdiëtisten, coeliakie, COPD en ParkinsonNet.

Netwerk Kinder Diëtisten
Nederlandse Coeliakie Vereniging
Parkinson Net

Lianne Boer

Lianne Boer

Eet-Wijzer – diëtist

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Lianne Boer. Sinds oktober 2015 ben ik als diëtist werkzaam bij Diëtistenpraktijk Eet-Wijzer. Voeding en de werking van het menselijk lichaam hebben mij altijd erg geïnteresseerd. Om diëtist te worden heb ik de opleiding ‘Voeding en Diëtetiek’ gevolgd aan de Hanzehogeschool Groningen. En ik heb een aanvullende opleiding gevolgd in ‘Voeding en Diabetes’.Diëtist is een heel veelzijdig beroep. Met medische kennis en kennis over voeding kun je als diëtist zowel gezonde als zieke mensen helpen. Om in leven te blijven is eten essentieel, maar het moet wel op de juiste manier en in de juiste hoeveelheid plaatsvinden. En ook niet onbelangrijk, het eten moet natuurlijk lekker zijn. Ik vind het erg belangrijk dat mensen met een goed gevoel naar huis gaan met een advies dat bij hen past en waar ze zich prettig bij voelen. Daarom luister ik graag naar wat mensen zelf graag willen en probeer ik op deze samenwerkende manier een aansluitend advies te geven. Mijn werkdagen zijn donderdag en vrijdag. U kunt mij treffen in Swifterbant, Harderwijk en Lelystad.


Edith van Harten

Edith van Harten

Eet-Wijzer – diëtist

Als jongere wist ik al snel wat ik wilde doen, namelijk ‘iets’ met mensen en ‘iets’ in de zorg. Maar wat? Ik ging op onderzoek uit en zag al snel dat het beroep als diëtist mij erg leuk en veelzijdig leek. Het geeft mij namelijk veel voldoening om mensen te helpen en er voor anderen te zijn. Ik houd van koken en lekker en gezond eten en draag dat graag over op anderen. Ik doe graag iets voor een ander en bied dat luisterend oor en advies waar u naar op zoek bent.Sinds februari 2017 werk ik met veel plezier bij de Eet-Wijzer. Eet-Wijzer is een praktijk met aandacht voor de mens en stelt een persoonlijk advies op maat voor u op. Als u tevreden naar huis gaat en resultaat boekt, ben ik blij. Ik hoop u snel een keer in de praktijk te zien!


Eetteam Kinderen Harderwijk

Eetteam Kinderen Harderwijk

Henrike Jansen – (pre)logopedist, Annebet Visser – orthopedagoog, Saskia van Os – (kinder)diëtist

Bekijk de folder van Eetteam Kinderen Harderwijk


Kinderpraktijk Harderwijk

Kinderpraktijk Harderwijk

Kinderpraktijk Harderwijk, gestart in september 2017, is een uitbreiding op het Eetteam Harderwijk en biedt een nog breder scala aan multidisciplinaire eerstelijns zorg aan kinderen van 0-12 jaar en hun ouders, die ondersteuning nodig hebben bij het ontwikkelen en het opgroeien. Het team kijkt samen met ouders en/of school wat nodig is en biedt op maat toegesneden multidisciplinaire zorg. De essentie van kinderpraktijk Harderwijk is één kind één plan!

Aangesloten bij Kinderpraktijk Harderwijk ben ik (Saskia van Os) als kinderdiëtist, een (pre)logopedist, orthopedagoog, kinderfysiotherapeut, kindergotherapeut en een speltherapeut. Op de website www.kinderpraktijkharderwijk.nl en in onderstaande folder kunt u meer informatie vinden over de praktijk.

Bekijk de folder van Kinderpraktijk Harderwijk